Cum arată Castelul Peleş, Ateneul Român şi Palatul Cotroceni în filmul Netflix „Un prinţ de Crăciun“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rose McIver şi Ben Lamb interpretează rolurile principale FOTO Netflix

Netflix anunţă data de lansare a celei de-a doua părţi a comediei romantice „Un prinţ de Crăciun“, filmat în mai multe locuri din România. De asemenea, platforma a făcut publice trailerul şi mai multe imagini.

„Un prinţ de Crăciun: Nunta regală“ se lansează pe Netflix pe 30 noiembrie. 

La un an după ce Amber l-a ajutat pe Richard să obţină coroana, cei doi pregătesc o nuntă regală de Crăciun. Cu toate acestea, Amber nu e convinsă că are tot ce-i trebuie pentru a deveni regină şi Richard se confruntă cu o criză politică ce ameninţă să distrugă nu doar sezonul sărbătorilor, dar şi viitorul regatului.

Filmul „Un prinţ de Crăciun: Nunta regală“ a fost filmat în România, la Castelul Peleş, la Ateneul Român şi la Palatul Cotroceni. 

Pentru crearea atmosferei de poveste din prima parte a filmului, producătorii au ales mai multe monumente istorice celebre din România şi anume: Castelul Peleş, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional Cotroceni, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila (UMF) şi Aeroportul Aurel Vlaicu.

Lungmetrajul „A Christmas Prince“ este o comedie romantică, avându-i în rolurile principale pe Rose McIver şi Ben Lamb. Filmul spune povestea unui reporter care merge, sub acoperire, la palatului unui prinţ pentru a descoperi secrete din viaţa acestuia. Tânăra ajunge să facă parte dintr-o adevărată intrigă regală şi sfârşeşte prin a trăi dragostea vieţii sale. Acţiunea filmului se petrece într-o ţară imaginară, Aldovia, condusă de o monarhie.