PDL vrea să bată USL cu propriile arme. Ar vrea moțiune, dar nu e momentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga şi președintele PDL, Emil Boc

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu crede că este oportună acum depunerea unei moţiuni de cenzură, arătând că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României.

Blaga s-a declarat nemulţumit de „atacul fără precedent" al lui Victor Ponta la adresa candidaţilor PDL la locale, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur şi Gheorghe Ştefan.

„Cu toate acestea, eu cred că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum, o face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură", a spus Blaga înaintea şedinţei BPN al PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, o moţiune de cenzură, el acuzând „intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Atât președintele Organizației de Femei a PDL, Suflina Barbu, cât și vicepreședintele PDL Traian Igaș au fost de acord că ar trebui discutată posibilitatea inițierii unei moțiuni împotriva Guvernului Ponta.