Greu fără sinecuri. Imagini cu o fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă vânzând petarde la tarabă de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat în Guvernul Dăncilă şi, anterior, în Guvernul Ponta, a fost surprinsă de publicaţia Cancan vânzând petarde la tarabă de sărbători. La Guvern, Varga s-a remarcat printr-un colaj publicat pe Facebook, în care îl compara pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler.

Contactată de cancan.ro, Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, şi-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice. „Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada Sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru – de fapt, mai multe puncte de lucru – unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă ruşinoasă să-ţi ajuţi fiul”, a spus Varga. 

FOTO cancan.ro

Fosta consilieră bănuieşte cine a fotografiat-o. „Cu siguranţă, cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de aşa ceva. E un conflict mai vechi”, a mai spus Varga. 

În vara anului trecut, Dana Varga, la acea vreme consilier al premierul Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.