Deputatul PDL, Costică Canacheu, despre demisia lui Boc: „În partid nu s-a vorbit, nu s-a decis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Costică Canacheu a declarat, ieri, că subiectul plecării lui Emil Boc de la conducerea Guvernului nu s-a discutat la nivelul partidului, însă demiterea Guvernului sau a premierului este "o variantă întotdeauna la îndemâna coaliţiei".

"Varianta retragerii unui Guvern este întotdeauna în portofoliul unei structuri politice sau a unei coaliţii aflate la guvernare. Restul sunt încercări de a specula în zona informaţiilor publice. Nu s-a vorbit, nu s-a hotărât , nu s-a decis", a spus Canacheu.

"În momentul în care am apărut în spaţiul public, suntem perisabili. Adică avem un timp de întrebuinţare care se consumă şi trebuie să facem pasul lateral sau înapoi", a mai apreciat preşedintelen Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, nemulţumirea parlamentarilor PDL a fost declanşată de faptul că premierul Emil Boc le-a spus, la începutul şedinţei, că ştie ce are de făcut, dar nu poate să le spună şi că mai are nevoie de "nişte piese în puzzle".