Magazin cu rochii care costă cât o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bluze cu pietre Swarovski, sacouri din piele de piton şi genţi ale unor mari creatori se găsesc la outletul Lovebrands. În imobilul din Piaţa Romană nr. 8 sunt vândute cu preţ redus colecţii din sezoanele trecute ale unor branduri prestigioase. Cea mai scumpă rochie costă 6.800 de euro.

Citiţi şi:


Accesorii şi articole vestimentare ale celebrelor colecţii de vară marca Versace, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Diesel, Marc Jacobs şi Louis Vuitton sunt reduse până la 70% la outletul aflat la intersecţia bulevardelor Dacia şi Magheru.

Firmele căutate de împătimiţii modei îşi trimit creaţiile din sezoanele trecute, de la Milano, direct în outletul din Bucureşti pentru a fi vândute la preţuri reduse. Pragul magazinului este trecut de vedete sau soţii de parlamentari, pentru care câteva zeci de mii de euro pot fi risipite cu uşurinţă atunci când e vorba de garderoba lor. „Cei mai mulţi clienţi sunt încântaţi de preţurile de la noi, pentru că fac comparaţie cu ce au găsit în străinătate“, precizează o angajată.

Reduceri de până la 30.000 de euro

Chiar dacă unele haine şi accesorii sunt reduse considerabil, preţurile pot ajunge la valoarea unui automobil. Astfel, o rochie semnată de creatorii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, cu preţul iniţial de 40.000 de euro, s-a vândut cu 10.000 de euro. Rochia, din colecţia 2007-2008, era făcută manual, numai din preţioasele pietre Swarovski şi avea o mică trenă.

„Această rochie a fost printre primele articole de lux care s-au vândut când am deschis magazinul“, a declarat o vânzătoare de la Lovebrands.

Acum, în magazin, cel mai scump articol vestimentar este o rochie D&G, cu pietre Swarovski, în valoare de 6.800 de euro. Pentru bărbaţi, cel mai costisitor produs este un costum care aparţine casei de modă Versace, la preţul de 3.800 de euro.

Magazin-expoziţie

„Odată, o doamnă ne-a întrebat dacă este expoziţie“, spune râzând o vânzătoare din magazin. Printre produsele ce se pot găsi aici sunt şi faimoasele genţi Louis Vuitton, care au un discount de 30%. Astfel, preţul ajunge la 3.650 de euro. 

Vânzările zilnice ale outletului se ridică la 2.000 de euro, iar numărul celor care trec pragul magazinului nu este mai mare de zece.