Loteria bonurilor Fiscale: Finanţele au stabilit calendarul extragerilor pe 2020. Câţi bani pot fi câştigaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria bonurilor fiscale se va desfaăşura şi în 2020. Foto Arhiva Adevărul

Loteria bonurilor fiscale se va desfăşura şi în acest an, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, emiţând deja ordinul pentru stabilirea plafoanelor şi calendarul extragerilor din 2020.

„Prin proiectul de ordin se stabileşte fondul anual de premiere pentru extragerile Loteriei bonurilor fiscale, aferente anului 2020, la nivelul sumei de 14.000.000 lei şi totodată se repartizează acest fond pentru extragerile lunare şi cele ocazionale aferente anului în curs, la nivelul sumei de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere, acesta urmând a fi majorat cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal, în condiţiile legii”, se arată în referatul de aprobare al proiectului.

De asemenea, proiectul de ordin prevede, similar anilor anteriori, organizarea unor extrageri ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale, cu prilejul sărbătorilor de Paşte, respectiv de Crăciun, astfel:

  • O extragere ocazională în data de 18 aprilie 2020, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 22 ianuarie - 31 martie 2020;
  • O extragere ocazională în data de 20 decembrie 2020, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 01 aprilie - 04 decembrie 2020.

Scopul organizării extragerilor ocazionale este acela de asigurare a continuităţii necesare menţinerii efectului stimulativ al loteriei pentru populaţie, respectiv de a solicita şi păstra bonurile fiscale.

„Faţă de cele de mai sus, s-a întocmit prezentul proiect de Ordin privind stabilirea fondului anual de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale, repartizarea acestuia pentru extragerile lunare aferente anului 2020, precum şi pentru organizarea unor extrageri ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale, pe care îl supunem spre aprobare”, se arată în documentul citat.

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”