General Electric vrea Estima Finance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de credite de consum Ralfi, care operează sub brandul Estima Finance, va discuta achiziţia pachetului de 99,9769% din acţiuni de către compania General Electric Capital Corporation, în

Societatea de credite de consum Ralfi, care operează sub brandul Estima Finance, va discuta achiziţia pachetului de 99,9769% din acţiuni de către compania General Electric Capital Corporation, în cadrul unei adunări a acţionarilor, convocată la 22 septembrie. General Electric a preluat de la Romanian-American Enterprise Fund (RAEF) o participaţie de 79,9757% la capitalul social şi de la societatea Domo Retail o cotă de 20,0012%. Ralfi oferă credite de consum în 700 de magazine, din care 110 unităţi aparţin distribuitorului de produse electrice şi electrocasnice Domo.

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Liderul Hezbollahului libanez promite „surprize“ Israelului: „Hamas v-a surprins, Yemen v-a surprins, Irakul v-a surprins“
Egiptul va lăsa să intre ajutorul umanitar în Gaza prin punctul Kerem Shalom, anunță Casa Albă
Hellvig, sfaturi pentru liberali: „Guvernarea sau politica de dragul funcțiilor este mereu un blestem pentru un partid, chiar si pentru unul istoric“
Judecătorul Bogdan Aurescu a votat în favoarea deciziei CIJ privind Israelul, dar și-a nuanțat poziția
Ilie Năstase, pe covorul roșu la Cannes. Între aplauze la scenă deschisă și „caracter de porc”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Motivul pentru care CRBL și Elena Viscu au decis să pună capăt căsniciei lor. Artistul a dat cărțile pe față: „Poate de acasă nu pare așa”
Migranţii construiesc o „armată” pentru a lovi America „din interior”, afirmă, fără dovezi, Donald Trump
Horoscop sâmbătă, 25 mai 2024: Zodia care intră într-o dispoziție romantică. Experiențe plăcute pentru unii nativi