Fiscul din Satu Mare vinde pulpe de pui, cel din Giurgiu - Coca Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare organizează săptămâna viitoare o licitaţie prin care urmăreşte să vândă 41 de tone de pulpe de pui, importate din Olanda, ambalate în cutii de câte 10 kilograme.

Valoarea de pornire a licitaţiei este de 82.000 de lei, inclusiv TVA, iar pasul este de 1.000 de lei. La licitaţie se pot înscrie atât persoane juridice, cât şi fizice. Participanţii la licitaţie trebuie să plătească anterior o garanţie de 10% din valoarea de pornire, respectiv 8.200 de lei.

Oferta Fiscului este bogată – de la imobile, autoturisme şi avioane până la îmbrăcăminte, băuturi alcoolice sau alimente.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Giurgiu vinde săptămâna viitoare, prin licitaţie, 1.497 de sticle de 2 litri de Coca Cola, 1.247 de sticle de 0,5 litri de Fanta, 1.197 de sticle de 0,5 litri de Sprite şi aproape 10 tone de zahăr.

O sticlă de 2 litri Coca Cola este vândută la un preţ de pornire de 4 lei, iar cele de 0,5 litri de Fanta sau Sprite – cu 1,8 lei. Kilogramul de zahăr este scos la licitaţie la un preţ de pornire de 3 lei. Preţurile de vânzare a produselor este sub cel de piaţă.