Cronici entuziaste, de la începutul serialului "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noiembrie 2001, s-a lansat primul sezon din "24", pe care vi-l oferă "Adevărul" începând cu 12 septembrie. Jurnaliştii americani din SUA care se ocupă de cronica tv au avut ocazia de a

În noiembrie 2001, s-a lansat primul sezon din "24", pe care vi-l oferă "Adevărul" începând cu 12 septembrie. Jurnaliştii americani din SUA care se ocupă de cronica tv au avut ocazia de a vedea dinainte episodul-pilot din "24". Structura complet nouă şi originală, personajele puternice şi acţiunea plină de adrenalină şi suspans i-au captivat chiar şi pe cei mai mari sceptici.

Cel mai bun serial la debut

La lansare, serialul "24" a primit cele mai bune cronici printre premierele dramatice de pe micul ecran. Matthew Gilbert din "Boston Globe" a numit producţia "o oră de suspans inovativă şi executată profesionist". Howard Rosenberg în "Los Angeles Times" a numit-o, într-un singur cuvânt, "zdrobitoare".

"Te prinde şi te captivează de la start", a scris Tom Shales în "Washington Post". "E atât de bun în rol, de parcă nu ar juca", a remarcat Linda Stasi de la "New York Post", legat de interpretarea lui Sutherland.

"Este o producţie cu o vedetă în rol principal pe care nu şi-o permite s-o piardă", a scris şi John Corman, în "San Francisco Chronicle." Antonia Zerbisias, de la "Toronto Star", a comentat că " <<24>> este surprinzător şi şmecher, conţinând acţiunea din cinci lungmetraje cu Harrison Ford".

Serialul "24" va fi distribuit împreună cu ziarul "Adevărul", în fiecare vineri, începând din 12 septembrie.