BRD plăteşte mai mult pentru economiile medicilor, avocaţilor sau notarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BRD desfăşoară în perioada 15 iunie-15 august, o campanie adresată practicanţilor de profesii liberale (medici, avocaţi, notari, arhitecţi, auditori, executori, consilieri fiscali şi experţi contabili) care achiziţionează pachetul de servicii "BRD Profit", oferind dobânzi mai mari la depozite, comision zero pentru credite şi facilităţi pentru Internet.

„Pentru că acest segment de clientelă este deosebit de important pentru noi, am unit acum avantajele Pachetului BRD Profit cu finanţarea flexibilă, adaptată activităţii specifice fiecărui client, dar şi cu bonusuri la economii si beneficii extrabancare de la Orange", a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie şi Marketing din cadrul BRD - Groupe Société Générale.

Deţinătorii Pachetului "BRD Profit" dispun de cont curent, un număr nelimitat de plăţi în lei către furnizori, un card Business Silver, o asigurare Confort Business la o primă preferenţială, pentru riscul de furt al documentelor, banilor şi cheilor o dată cu cardul, internet banking sau mobile banking şi/sau POS.

Banca bonifică economiile practicanţilor de profesii liberale, în cazul "depozitului 10.000" pe trei luni, cu dobânzi cu 0,5% mai mari pentru lei, respectiv 0,25% ăentru euro.

De asemenea, banca oferă credite pe termen scurt, pentru activitatea curentă a cabinetului sau a biroului, precum şi finanţări pe termen mediu şi lung, pentru investiţii în echipamente şi alte dotări, modernizare, extindere sau construcţia şi achiziţia de imobile.