Film românesc despre viața lui Ioan Becali: „Va avea 3 ore și jumătate“. Detaliile unui proiect spectaculos

0
Publicat:

În România, modele de succes ajung oameni zgomotoși, care se remarcă prin niște „calități“ pentru care ghilimelele de rigoare sunt necesare. E suficient să deschizi televizorul într-o zi, ca să vezi personajele mediatizate, pentru ca imediat să oprești imaginile, ca o măsură de igienă personală. Acum, în viitorul apropiat, românii se vor delecta cu un film dedicat vieții de gangster pe care a trăit-o Ioan Becali.

Ioan Becali
Ioan Becali

Acesta și-a făcut un nume în fotbalul românesc, în calitate de impresar FIFA și, de-a lungul anilor, s-a aflat în mijlocul unor scandaluri uriașe. Ce-i drept, după ce a ieșit din închisoare, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor, Ioan Becali și-a schimbat radical comportamentul. În bine! În primul rând, și-a redus aparițiile media și, când a acordat interviuri, a lăsat impresia că e alt om, mult mai cumpătat. Acum, potrivit Orange Sport, cel poreclit Giovanni nici nu mai poate avea apariții mediatice din cauza unui contract pe care l-a semnat.

Concret, fostul agent FIFA e implicat într-un proiect dedicat realizării unui film despre viața sa. „Eu nu mai pot să mai fac niciun fel de declaraţie presei, nici de fotbal, nici de nimic. Am un contract cu o societate importantă, de exclusivitate. Societatea se ocupă de producţia filmului despre viaţa mea“, a declarat Ioan Becali pentru Orange Sport.

Afirmația sa de acum vine după ce, la finalul anului trecut, mai precis în luna noiembrie, Giovanni dezvăluise pentru Fanatik că urmează să se facă un film despre viața sa.

Vor fi mai mulţi actori, trei, care vor juca toate aceste faze din viaţa mea. De la bilete vândute la Patria şi aşa mai departe, apoi plecarea în Occident şi apoi va fi despre mine în lumea fotbalului. E făcut de cei mai buni regizori şi scenarişti români. Ideea a venit dinspre ei, apoi am vorbit cu soţia, cu copiii, au acceptat mai greu pentru că în film va fi viaţa mea cu toate relele şi bunele pe care l-am făcut. Va avea 3 ore şi jumătate, două serii. Îl vor vedea şi francezii, şi italienii. Filmez în fiecare zi câte trei ore. Până de Paşte au ce să scoată de la mine“, a explicat Becali anul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite