Jennifer Lopez, interviu în jurnalul principal de la Antena 1

0
Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii, Jennifer Lopez, a oferit un interviu în exclusivitate pentru România, la Observator Antena 1.

Jennifer Lopez, interviu la Antena 1
Jennifer Lopez, interviu la Antena 1

Interviul va fi difuat în această seară, de la ora 19.00. Artista și antreprenoarea cu o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari se pregătește de lansarea noului său film, „The Mother“, pe platforma de streaming Netflix.

Starul Hollywoodian s-a transformat pentru ultimul său rol într-un asasin nemilos pregătit să facă orice pentru a-şi proteja copilul. Perechea mama – fiică este mereu pe fugă, dar profită de timpul împreună recuperând anii care au trecut și în care nu au fost una lângă alta.

„Ca mame, cred că toate simţim câteodată că nu facem suficient sau că greşim. A fost grozav să avem (în film - n.r.) personajul meu, «the mother», şi apoi cealaltă mamă, cea care i-a crescut copilul şi să descoperi modul lor diferit de a fi mame“, a  spus Jennifer Lopez în interviul acordat pentru Observator. Diva a transmis și un mesaj special pentru fanii ei din România.

Jennifer Lopez (53 de ani) are în palmares zeci de albume și filme de top. Împăcarea cu Ben Affleck, actorul care i-a devenit și soț în 2022, a oferit încă o ocazie publicului să o redescopere, cei doi fiind mereu în atenția presei mondene de peste hotare. Totodată, ea este mama gemenilor Emme și Maximilian David (15 ani), din mariajul cu artistul Marc Anthony.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite