Pescuit in memoriam: au prins un peşte de 76 de kilograme cu momeală făcută din cenuşa prietenului mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi prieteni au prins cu noul tip de momeală un crap de Siam de 76 de kilograme. FOTO mirror.co.uk
Cei doi prieteni au prins cu noul tip de momeală un crap de Siam de 76 de kilograme. FOTO mirror.co.uk

Un pescar pasionat din SUA, Ron Hopper, de 64 de ani, a murit de cancer înainte de a avea ocazia să meargă într-o mult aşteptată vacanţă la pescuit, în Thailanda, alături de prietenii săi Paul Fairbrass şi Cliff Dale, ambii în vârstă de 65 de ani.

Pe patul de moarte, Ron a decis ca amicii săi să-i ducă cenuşa în Orientul Îndepărtat şi să o folosească la producerea unui tip de momeală, pentru a se afla în acest fel alături de ei.

Tovarăşii de pescuit au respectat înţelegerea şi în timpul vacanţei de nouă zile au făcut „boilies” în infuzie de cenuşă, o momeală special creată pentru crap (foto jos), care se obţine prin fierbere, pe care le-au denumit „Purple Ronnie” (Ronnie Violet – n.r.). 

Pescuitul in memoriam a dat rezultate, astfel că cei doi au prins cu noul tip de momeală un crap de Siam de 76 de kilograme. Trei ore s-au luptat prietenii lui Ron ca să aducă monstrul marin în barcă, după care l-au eliberat în amitirea amicului lor plecat în lumea celor drepţi.

peste mirror.co.uk

Momeala obţinută de prietenii americanului mort. FOTO mirror.co.uk

„Parcă a fost mâna destinului cea care a decis să prindem unul dintre cei mai mari peşti cu momeala făcută din Ronnie. După ce am prins peştele, am privit spre cer şi i-am mulţumit lui Ronnie”, a povestit Cliff, citat de publicaţia „Daily Mirror”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite