Mama care a născut singură în pădure şi a scăpat cu viaţă dintr-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mirror
FOTO Daily Mirror

O femeie care a născut de una singură într-o pădure mărginaşă din California, SUA, a supravieţuit doar cu mere timp de trei zile şi a stârnit un incendiu care a scăpat de sub control.

Amber Pangborn din Oroville, California, a declarat că după ce şi-a dat seama că este pe cale de a intra în travaliu a încercat să ajungă la casa părintească, dar s-a rătăcit în Pădurea Naţională Plumas. „Nu am avut semnal la telefonul mobil, iar maşina a rămas fără benzină‟, a explicat femeia, care a născut o fetiţă pe care a numit-o Marissa. 

Proaspăta mămică a aprins un foc în speranţa de a atrage atenţia, însă flăcările s-au extins mai repede decât s-ar fi aşteptat, potrivit „Daily Mirror‟.

Maşina lui Amber Pangborn, în care se aflau ea şi fetiţa, a fost descoperită de reprezentanţii serviciului de urgenţă intrat în alertă care au ajuns la faţa locului cu un elicopter. Aceştia au anunţat de îndată pompierii şi o echipă de salvare. Incendiul s-a întins pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, dar a fost stins înainte de a face victime. Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoase, conform declaraţiilor Diannei Williams, mama tinerei.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite