Alcool la purtător: obiectele în care poţi să strecori băutură fără să dai de bănuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamponul rezervor este „deghizat” cu ajutorul ambalajelor de tampoane. FOTO Daily Mirror
Tamponul rezervor este „deghizat” cu ajutorul ambalajelor de tampoane. FOTO Daily Mirror

O companie din California, Statele Unite, a lansat rezervoarele pentru alcool împachetate în ambalaje de tampoane, cu care persoanele rebele pot strecura băutură la festivaluri, la film, în cluburi şi în alte locuri în care este interzisă introducerea acestora. Aceeaşi producători sunt autorii mai multor invenţii create în acelaşi scop.

Ultima invenţie a companiei Smuggle Your Booze, tamponul-rezervor, completează şirul de produse cu ajutorul cărora oamenii pot aduce, în mod ilegal, lichide alcoolice în anumite locuri sau în cadrul anumitor evenimente. Printre acestea se numără pernuţele pentru sutien, care pot fi umplute cu băuturi interzise, precum şi peria de păr şi tubul de cremă de protecţie solară, care pot fi folosite în acelaşi scop. 

Acestea nu ridică, potrivit creatorilor, niciun fel de întrebări persoanelor care au sarcina de a se asigura că regulile sunt respectate, arătând exact ca nişte obiecte obişnuite.

„Dacă vrei o modalitate de a avea licoarea alcoolizată favorită la îndemână şi de a «fenta» autorităţile, aceste produse sunt ideale pentru tine‟, au consemnat producătorii pe site-ul companiei.

foto

Tamponul-rezervor FOTO Daily Mirror

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite