Visit Oradea Streetball: Sandu Lungu, unu la unu cu Levi Szjiarto cel mai titrat baschetbalist român în activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnire de gradul zero pe terenul de baschet la Visit Oradea Streetball. Luptătorul MMA Sandu Lungu şi Levente Szjiarto, cel mai titrat baschetbalist român în activitate au fost invitaţi speciali la ultima etapă din circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2017.

Deşi avea încă urmele ultimei gale la care a participat, printre care şi o entorsă destul de serioasă, Sandu Lungu a acceptat invitaţia organizatorilor şi a intrat pe teren pentru a arunca la coş. L-a avut lângă el pentru îndrumări pe Levente Szjiarto, baschetbalistul echipei Steaua CSM EximBank, cel mai titrat jucător român în activitate, cu 12 titluri naţionale.
“Nu cred că aş fi putut face carieră în baschet, nu am înălţimea potrivită, dar îmi place să încerc sporturi noi. Mă bucur că se organizează astfel de evenimente care promovează sportul şi care la care participă mulţi copii şi tineri”, a spus Sandu Lungu.
În aşteptarea noului sezon al Ligii Naţionale, Levi Szijarto a venit să-şi petreacă vacanţa acasă la Oradea, alături de familie. “Am venit să îl urmăresc pe fratele meu, care participă la turneu şi mă bucur de vacanţă în aşteptarea sezonului următor”, a spus baschetbalistul orădean.
Visit Oradea Streetball se încheie în această seară. Evenimentul este organizat cu sprijinul Visit Oradea, CSM Oradea şi Primăria Oradea. Circuitul naţional Sport Arena Streetball este susţinut de Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Ursus Cooler, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas şi Kiss FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite