VIDEO Plânge întruna: Neymar a fost nevoit să-şi oprească conferinţa de presă din cauza lacrimilor. Ce l-a emoţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Starul Braziliei a ratat eşecul istoric cu Germania, scor 1-7, însă s-a întors în cantonamentul echipei, înainte de finala mică împotriva Olandei (sâmbătă, ora 23.00, TVR1). El a povestit cum a trăit „măcelul“ din semifinale din faţa televizorului.

Neymar nu va fi pe teren nici în confruntarea cu batavii, dar şi-a vizitat colegii de la naţională pentru a-i încuraja înaintea partidei pentru locul 3. Apoi, într-o conferinţă de presă, fotbalistul brazilian a povestit despre săptămâna de coşmar de care a avut parte, totul începând cu accidentarea sa în partida cu Columbia.

„Săgeţi“ spre Zuniga

Neymar nu l-a atacat violent pe fotbalistul care l-a „rupt“, Zuniga, însă nici nu l-a menajat. „Nu vreau să spun că a căutat să mă accidenteze, dar cine a jucat fotbal îşi dă seamă că intrarea lui Zuniga nu e una normală. Când vrei să-ţi opreşti adversarul din spate, ori îl împingi, ori îl ţii, dar nu intri cu piciorul în spatele lui, în săritură. Dacă Zuniga m-ar fi lovit doi centimetri mai jos, poate că acum eram în scaunul cu rotile“, a declarat Neymar, după care i-au dat lacrimile şi a fost nevoit să facă o pauză.

Când s-a mai calmat, starul Barcelonei a povestit că a vorbit cu mijlocaşul columbian. „Zuniga m-a sunat şi şi-a cerut scuze. Mi-a zis că n-a vrut să mă accidenteze. Îi doresc tot ce e mai bun în cariera lui“, a continuat Neymar.

A plâns în timpul meciului cu Germania

Acesta a povestit cum a trăit semifinala de coşmar cu nemţii din faţa televizorului. „Am plâns, dar nu pentru că Brazilia a pierdut, ci din cauza modului nemeritat în care am pierdut. Acum vom juca meciul pentru locul 3 şi o vom face ca şi cum ar fi o finală. Vrem să terminăm Mondialul cu zâmbetul pe buze, aşa am trece şi peste durerea înfrângerii cu Germania“, a adăugat Neymar.

El a dezvăluit şi cum a decurs întâlnirea cu colegii săi de la naţională în cantonamentul Braziliei. „M-am bucurat când i-am văzut pe băieţi. Am început împreună Mondialul şi îl vom încheia împreună. Am visat să câştigăm cupa, dar nu s-a putut. E uşor să vorbeşti după un asemenea rezultat, dar sunt meciuri în care nimic nu-ţi iese“, a declarat Neymar.

Cu cine ţine în finala Argentina – Germania?

„Nu ţin cu Argentina, ci cu doi jucători ai argentinei: Messi şi Mascherano. Primul a câştigat tot şi merită şi Mondialul“, a încheiat Neymar.

VEZI CUM IZBUCNEŞTE NEYMAR ÎN PLÂNS ÎN TIMPUL CONFERINŢEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite