VIDEO Marica, primul meci ca titular şi primul gol în Spania. Atacantul român a deschis scorul pentru Getafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica
Marica

Titular în partida de joi, din Primera, din deplasare, cu Villarreal, Ciprian Marica a deschis scorul pentru Getafe, în startul meciului, în minutul 5, când a speculat o gafă imensă a goalkeeper-ului advers.

Marica a început pentru prima dată ca titular în tricoul echipei madrilene, după ce a profitat de accidentarea lui Coluga, la încălzire, cel care ar fi trebuit să înceapă în primul "11" al lui Getafe. 

Este prima reuşită a lui Marica în tricoul lui Getafe. 

Atacantul român a fost înlocuit în minutul 69, cu Lafita, antrenorul Luis Garcia încercând să aducă în teren un jucător mai "proaspăt" pentru un final de meci jucat pe contraatac.

De altfel, în prelungiri, Getafe a marcat pentru 2-0, prin Pablo Sarabia. 

A fost prima înfrângere a "Submarinului Galben" pe propriul teren, după revenirea pe prima ligă din Spania. Pe "El Madrigal", în etapa a patra, Realul n-a reuşit decât un 2-2. 

Getafe are 19 puncte după 11 etape, unul mai puţin decât Villareal, şi este momentan pe locul 5 (la egalitate cu Bilbao, care în această etapă o întâlneşte pe Elche). 

Golul lui Marica

164 de minute jucate şi un gol marcat are Marica pentru Getafe, echipă unde s-a transferat, din postura de jucător liber de contract, la sfârşitul lunii septembrie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite