VIDEO Ianis Hagi, eroul primului meci din campionatul Belgiei: Gol decisiv la doua minute după intrarea pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a rămas în Belgia, acolo unde, joi, Viitorul a fost învinsă de Gent cu 6-3 în prima manşă din turul II preliminar al Ligii Europa. Dacă ieri a asistat la un coşmar, astăzi, el a fost în culmea fericirii.

Ianis Hagi (20 de ani) a fost dorit de mai toate echipele din lume, în această vară, însă, până la urmă, a semnat cu Genk, campioana Belgiei, inspirat, probabil, de traseul lui Răzvan Marin. Fostul mijlocaş al Viitorului a strălucit la Standard Liege, după care a făcut pasul spre o semifinalistă de Liga Campionilor, Ajax Amsterdam.

Primul meci oficial al celor de la Genk, în Supercupă, l-a găsit pe Ianis Hagi pe bancă, acolo unde a şi rămas pe toată durata victoriei cu Mechelen, scor 3-0. Vineri seară însă, în prima etapă din noul campionat, mijlocaşul de 20 de ani a avut un debut de vis.

Ianis Hagi a început, din nou, pe bancă, dar a fost introdus pe teren în minutul 74 al meciului Genk - Kortrijk, la scorul de 1-1. La două minute după, fotbalistul român a înscris golul victoriei gazdelor, sub privirile părinţilor săi, aflaţi în tribunele stadionului „Luminus Arena“.

VEZI GOLUL ÎNSCRIS DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite