VIDEO Becali îşi smulge părul din cap: FCSB, înfrângere dezastruoasă la Iaşi! Bucureştenii, bătuţi cu un om în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Vicecampioana a întâlnit ultima clasată, care a şi încheiat partida în zece oameni, însă, chiar şi aşa, a făcut o partidă catastrofală şi a şi fost învinsă.

Sâmbătă seara, FCSB a fost la câteva secunde de a deveni 99% campioană, atunci când CS U Craiova a primit un penalty în prelungirile meciului cu CFR, la Cluj.

Acel 11 metri a fost însă ratat, ardelenii au învins, au trecut pe primul loc, iar acum, după ceea ce s-a întâmplat la Iaşi, au prima şansă la câştigarea campionatului!

FCSB a făcut un meci dezolant în Copou, neavând niciun şut pe spaţiul porţii în prima repriză! Singura şansă de gol pentru echipa lui Dică a venit atunci când Bălaşa a fost aproape de a fructifica o centrare excelentă a lui Budescu în faţa porţii (8). 

Ieşenii au lovit bara!

La pauză, Dică a făcut două schimbări, i-a scos pe Budescu şi pe Pintilii şi i-a introdus pe Teixeira şi Nedelcu. Degeaba însă! Jocul a rămas tot într-o beznă totală. Mai mult, Iaşiul a avut o bară prin Jo (67).

În minutul 74, gazdele au rămas în zece oameni, după ce Qaka a primit al doilea galben şi a fost trimis la cabine. Imediat, Dică l-a aruncat şi pe golgheterul Gnohere în luptă, acesta înlocuindu-l pe Alibec.

Într-un final, golul a venit, însă în poarta lui Bălgrădean! Panţîru a coordonat excelent un contraatac, i-a pasat perfect fostului stelist, Andrei Cristea, iar acesta a punctat pentru 1-0 (89).

Până la final, tabela nu s-a mai schimbat, iar cu două runde înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj e marea favorită la câştigarea campionatului.

CITEŞTE ŞI:

*Apocalipsa lui Becali: Patronul FCSB şi-a distrus echipa după eşecul de la Iaşi. Dică şi jucătorii săi, călcaţi în picioare

Play-off, etapa a 8-a

1. CFR Cluj 44p

2. FCSB 43p

3. CS U Craiova 35p

4. Astra 33p

5. Viitorul 32p

6. CSMS Iaşi 24p

Program CFR Cluj

Astra (deplasare)

Viitorul (acasă)

Program FCSB

CS U Craiova (deplasare)

Astra (acasă)

VEZI GOLUL MECIULUI CSMS IAŞI - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite