Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Bordeaux. Marius Copil, în optimile de la Heilbronn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, locul 191 ATP, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului challenger de la Bordeaux, cu premii totale de 85.000 de euro, după ce a trecut de francezul Pierre Hugues-Herbert.

Hănescu a trecut în prima rundă a turneului din Hexagon de francezul Pierre Hugues-Herbert, locul 144 mondial, scor 7-6 (12), 7-6 (5), după o oră şi 42 de minute de joc.

În turul următor, tenismenul român îl va întâlni pe slovacul Norbert Gombos, locul 111 ATP şi favorit numărul 7. În urma victoriei de luni, Hănescu va primi 1.460 de euro şi nouă puncte ATP.

Tot luni, Marius Copil s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger de la Heilbronn (Germania), dotat cu premii totale de 42.500 euro, după ce l-a învins, cu 7-6 (6), 7-5, în runda inaugurală pe germanul Jan Choinski. 

Copil, aflat pe locul 207 în clasamentul mondial, a trecut de german într-o oră şi 33 de minute. Sportivul german e clasat pe 599 în ierarhia ATP.

Marius Copil şi-a asigurat un cec de 730 de euro şi 7 puncte ATP, iar în optimi îl va întâlni pe învingătorul dintre Tobias Kampke (Germania/N. 6) şi Guido Pella (Argentina).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite