Un antrenor român pleacă în Algeria. "Sunt călit şi nu mi-e frică de nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Barbu va antrena în Algeria
Marin Barbu va antrena în Algeria

Antrenorii români au ajuns aproape peste tot în lume, dar din păcate în acest moment niciunul nu mai activează în Occident.

Ultimul plecat din România este Marin Barbu, poreclit Magiun, care va prelua o formaţie din Algeria. "Am primit oferta de a antrena în Algeria prin intermediul antrenorului Augustin Călin care antrenează de cîteva luni în această tară. Este o provocare pentru mine, mai ales că va fi pentru prima oara cînd voi antrena în străinanate. M-am înteles verbal cu oficialii lui Chaouia (locul 4 în liga secundă) pentru un contract valabil pana la finalul sezonului cu optiune de prelungire. Financiar oferta este buna, iar obiectivul este promovarea in Liga I. Am mai avut şi in vară oferta de la această echipă, dar atunci eram sub contract cu Ceahlăul si nu am putut pleca. Nu mă tem de nimic, pentru că sînt călit bine de fotbalul din Romania. Dacă aici nu am mai avut loc, trebuia să fac ceva”, a declarat Barbu pentru Monitorul Expres. 

Magiun (56 ani) a pregătit în cariera sa multe echipe din prima şi a doua ligă, între care Foresta, Petrolul, Astra, Poli Iaşi, Ceahălul şi FC Braşov

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite