Turneul Campioanelor: a mai rămas o singură dilemă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA, a ratat calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce a abandonat, miercuri, partida cu Daria Gavrilova (Australia), din turul doi al Kremlin Cup.

Suarez Navarro, care avea nevoie să câştige turneul din capitala Rusiei pentru a accede la Turneul Campioanelor, a abandonat întâlnirea cu Gavrilova la scorul de 4-6, 0-3.

Pentru ultimul loc calificant la Turneul Campioanelor se luptă britanica Johanna Konta (locul 10 WTA), care nu evoluează la niciun turneu în această săptămână, şi rusoaica Svetlana Kuzneţova (locul 9 WTA). Rusoiaca are nevoie să câştige turneul de la Moscova, unde este principala favorită, pentru a se califica la Singapore.

La Turneul Campioanelor, care începe duminică, s-au calificat deja Angelique Kerber (Germania), Simona Halep (România), Agnieszka Radwanska (Polonia), Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania), Madison Keys (SUA) şi Dominika Cibulkova (Slovacia). Jucătoarea americană Serena Williams a anunţat că nu va putea participa la întrecerea de la Singapore, astfel că s-a eliberat locul pentru care luptă Konta şi Kuzneţova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite