Telex din lumea fotbalului: Ibrahimovici riscă o pedepasă dură, iar pentru Atletico urmează momentul adevărului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Vedeta celor de la PSG şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa nervoasă după înfrângerea cu Bordeaux, însă Liga Profesionistă de Fotbal îi pregăteşte o suspendare drastică.

„Ibra“ riscă o pedeapsă dură - PSG a suferit cel de al treilea eşec în campionat, 2-3 la Bordeaux, meci în care Zlatan Ibrahimovici a punctat de două ori. Suedezul a părăsit terenul furios şi a fost surprins de camere spunând: „"În 15 ani, n-am văzut niciodată un asemenea arbitraj. Această ţară de rahat nu o merită pe PSG. Suntem prea buni pentru această ţară“. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa s-a sesizat după răbufnirea lui „Ibra“, iar acesta riscă o suspendare de trei etape. PSG e pe doi în campionat, la două puncte de Lyon.

Finalista, ameninţată de eliminare - Optimile Ligii Campionilor continuă, marţi, cu alte două partide care îşi vor consuma a doua manşă. Finalista competiţiei în sezonul trecut, Atletico Madrid, primeşte, acasă, vizita celor de la Leverkusen, formaţie pe terenul căreia a cedat cu 0-1 în tur. Partida va începe de la ora 21.45 şi va fi transmisă de TVR 1, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1. Celălalt meci, Monaco – Arsenal (3-1 după prima manşă) va începe tot de la ora 21.45 şi va fi televizat de Digi Sport 1 şi de Dolce Sport 2. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite