Surpriza zilei în Europa: Chelsea, catastrofală în derby-ul cu United. Lupta pentru titlu, aruncată în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-o formaţie care părea că a pus o mână pe trofeu cu mult înainte de terminarea Premier League, trupa pregătită de Antonio Conte a ajuns acum într-o situaţie alarmantă.

La trei etape după ce a pierdut, acasă, cu Crystal Palace (1-2), Chelsea a fost învinsă, din nou, de această dată pe „Old Trafford“, de Manchester United.

Doar că, dacă la ultima înfrângere, londonezii au lăsat, totuşi, o impresie bună, irosind o sumedenie de ocazii, astăzi, Chelsea a fost de nerecunoscut. Jose Mourinho şi-a anihilat, pur şi simplu, fosta echipă care n-a avut nici măcar un şut pe poartă de-a lungul meciului.

De partea cealaltă, cu Zlatan Ibrahimovici lăsat pe bancă şi introdus doar pe final, în minutul 83, Manchester United a controlat tactic meciul. Rashford a deschis scorul (7), iar Herrera (49) l-a majorat pentru un 2-0 care apropie United la patru puncte locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, în condiţiile în care elevii lui Jose Mourinho au şi un meci restant.

Cu şase etape înainte de final, lupta pentru titlu a fost influenţată şi ea puternic de rezultatul de astăzi, după cum se poate vedea din clasamentul Premier League:

1. Chelsea 75p

2. Tottenham 71p

3. Liverpool 66p

4. Manchester City 64p

5. Manchester United 60p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite