Surpriză uriaşă la Trofeul Carpaţi! România B a învins campioana olimpică şi va juca azi pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A 50-a ediţie a Trofeului Carpaţi a prilejuit o surpriză uriaşă, România B eliminând Rusia, campioana olimpică en-titre.

România B a produs surpriza în disputa cu campioana olimpică Rusia, scor 25-24 (11-12). Rusia a condus la un singur gol la pauză, cu 12-11, după un joc foarte bun de apărare al României B. În partea secundă, tricolorele au reuşit să preia conducere la două goluri, cu 16-14 şi 19-17. Rusia a restabilit egalitatea, 20-20, cu zece minute înainte de final, dar România B a continuat să joace excelent şi a smuls victoria.Golul victoriei a fost marcat de extrema Cristina Boian, pe contraatac. Cea mai bună marcatoare de la România B a fost Bianca Bazaliu.

În celălalt meci, România A a trecut de Sebia cu 29-26 (13-15).

Sâmbătă, de la ora 16.00, vor evolua învinsele Rusia – Serbia, iar de la 18.30 se vor duela învingătoarele România B – România A, pentru câştigarea trofeului.

Trofeul Carpaţi a fost câştigat ultima dată de România în urmă cu cinci ani.

Trofeul Carpaţi este ultimul test pentru echipa României înaintea participării la Campionatul European din Franţa, care va debuta în 29 noiembrie, la Nancy, cu meciul dintre Franţa şi Rusia (ora 22.00, ora României).

Naţionala României va evolua în grupa D, începând cu 1 decembrie, cu Norvegia, Germania şi Cehia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite