Steaua pregăteşte despărţirea de un fost titular. Duckadam admite: „Nu e în cea mai bună postură pentru a negocia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-un fotbalist de bază, Iasmin Latovlevici (28 de ani) a ajuns acum a doua opţiune pentru postul de fundaş stânga. Iar asta în condiţiile în care principalul său contracandidat, Lucian Filip, nici nu e fundaş de meserie.

Latovlevici a ajuns în Ghencea, în sezonul 2010-2011, iar de atunci până în stagiunea trecută a fost titular, de fiecare dată, în minimum 20 de etape din campionat. 

În vară, „Lato“ a ratat un transfer la Dinamo Zagreb. Din acel moment, jucătorul de 28 de ani, care a şi recunoscut că are nevoie de o schimbare, a început să aibă evoluţii din ce în ce mai puţin convingătoare la Steaua. Astfel, şi-a pierdut locul de titular în echipă, iar ultima sa apariţie pe teren pentru Steaua datează din 26 octombrie.

În aceste condiţii, preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a lăsat de înţeles că Latovlevici poate părăsi echipa în iarnă, dacă va avea oferte, sau în vară, când va deveni liber de contract.

Ce a spus?

„Filip a facut o partidă foarte bună cu Dinamo. Am avut emoţii înaintea partidei, pentru că ştiam că jucatorii de la Dinamo, atât Matei, cât şi Rotariu, sunt jucători de viteză, el (n.r. - Filip) nefiind neapărat un jucător de viteză. Printr-un plasament excelent, a făcut o partidă senzaţională. Filip se simte foarte bine pe acest post şi va fi greu să fie înlocuit“, şi-a început Duckadam discursul la Digi Sport.

„Latovlevici nu e în cea mai bună postură la ora actuală pentru a negocia. Una e să fii titular de drept...depinde şi ce oferte va avea din străinătate şi ce poate să-i ofere Steaua. Dacă vin oferte bune, cum se aşteaptă şi jucătorii, de ce nu şi conducerea, sunt posibile anumite plăcari, dar să fie oferte bune“, a explicat fostul portar.

9 meciuri a jucat Latovlevici la Steaua în actuala ediţie a Ligii I. În opt partide a fost titular şi a marcat şi un gol.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite