Steaua - Korona Kielce 3-1: campioana a fost „resuscitată“ după opt meciuri în care a fost în „comă“ fotbalistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 11 zile înainte de prima partidă oficială din 2014, restanţa cu Concordia Chiajna, formaţia din Ghencea a obţinut primul succes. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf a plecat de pe bancă îngrijorat din cauza accidentării unui titular.

Cu patru remize şi patru eşecuri în primele opt meciuri de verificare, plus un golaveraj catastrofal: 3-11, Steaua a început confruntarea cu ocupanta locului 12 în prima ligă din Polonia numai cu gândul la rezultat.

Mai ales că, exceptându-l pe Pintilii, încă menajat după o accidentare, Laurenţiu Reghecampf a trimis pe teren formula ideală pe care o va folosi şi în partea a doua a sezonului. Bucureştenii şi-au luat tare adversarul şi au deschis scorul în minutul 21: corner executat de Stanciu, iar Gardoş a punctat cu capul. Exact înainte de pauză, Piovaccari, singurul vârf stelist care a marcat în pregătiri, a dublat avantajul Stelei din pasa lui Adi Popa.

Szukala, accidentat

La pauză, Reghecampf a fost nevoit să-l schimbe pe polonezul Szukala, cel care, după două ciocniri violente de care a avut parte în minutele 36 şi 45, n-a mai putut continua jocul. Chiar şi aşa însă, tot Steaua modificat tabela, Stanciu transformând o lovitură liberă (70). Polonezii au stabilit scorul final, atunci când au înscris în minutul 85, prin Dejmek, din pasa fostului stelist, Golanski.

Rezultatul e o gură de oxigen pentru campioana care, în ultimul amical din Spania, va întâlni Elfsborg (Suedia), miercuri, de la ora 19.00 (Digi Sport 1).

Steaua a început testul cu Korona Kielce în formula: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Prepeliţă - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari.

Au mai jucat: Răduţ, Keşeru, Kapetanos, Pârvulescu, Iancu, Niţă.

2-1

e scorul cu care Dinamo a bătut Korona Kielce, într-un alt amical, săptămâna trecută.

Ne bucurăm foarte mult pentru că am reuşit un joc foarte bun, ne-am creat ocazii de gol şi pentru noi a fost un antrenament foarte bun. Noi ne doream să câştigăm şi în celelalte meciuri, dar mai mult am pus accent pe pregătire.  Nicuşor Stanciu mijlocaş Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite