Steaua joacă azi returul cu Manchester City doar cu gândul să mai vândă nişte jucători: „Orice jucător poate pleca, dacă suma de transfer îi convine lui Becali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Stanciu ar putea pleca după acest meci
Nicuşor Stanciu ar putea pleca după acest meci

Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf speră să facă o figură frumoasă în această seară, pe „Etihad Stadium”, acolo unde fotbalişti precum Nicolae Stanciu, Adi Popa sau Jugurtha Hamroun vor fi urmăriţi de reprezentanţii mai multor cluburi din Europa şi Asia.

Steaua n-are nicio şansă să mai ajungă în grupele Ligii Campionilor, însă Gigi Becali are toate şansele să-şi umple buzunarele în urma „dublei” cu Manchester City. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că se află în negocieri avansate cu un club din Anglia pentru Stanciu, care ar putea disputa în această seară ultimul său meci în tricoul Stelei. „Aştept un răspuns de la nişte englezi, le-am cerut zece milioane de lire sterline. S-au mai interesat alte două-trei cluburi de el, printre care şi o echipă din Spania, dar încă n-au făcut oferte oficiale. Strategia mea e să-mi vând marfa cât mai scump”, a precizat Becali.

De asemenea, Adi Popa are o ofertă concretă din Turcia, iar Jugurtha Hamroun este dorit în Qatar. „Orice jucător de la Steaua este de vânzare, dacă suma de transfer îmi convine”, a explicat patronul roş-albaştrilor.

„Calificarea e jucată, nu suntem absurzi”

„O încercăm să facem un joc cât mai bun. Sigur, calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă atât de puternică e un avantaj pentru noi, ne vom pregăti pentru grupele Ligii Europa. În momentul când ai pierdut acasă, de ce să-ţi mai fie frică?! Eu sunt convins că băieţii au învăţat din lecţia pe care ne-au administrat-o englezii la Bucureşti. Diferenţa de valoare e clară, dar putem obţine un rezultat care să ne facă cinste”, a comentat şi preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite