Simona Halep a anunţat care este obiectivul principal al carierei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înaintea duelului pentru accederea în semifinalele de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a participat la o conferinţă de presă, în cadrul căreia a anunţat care este noul său obiectiv.

Simona Halep (4 WTA) a declarat, la conferinţa de presă de la Shenzhen, care este ţelul său, de acum înainte: „Obiectivul meu, acum, este să câştig un Grand Slam. Am reuşit de două ori şi simt că mai pot face asta. Ştiu că e dificil, dar voi munci pentru asta, nu pun presiune pentru mine. Va fi grozav dacă voi reuşi să câştig şi pe hard. Muncesc din greu şi sper să se întâmple”, a comentat sportiva. 

A patra cea mai bună jucătoare din lume are în palmares două turnee de Mare Şlem câştigate, la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. Simona Halep va disputa, vineri, meciul pentru calfiicarea în penultimul act al Turneului Campioanelor, Simona se afla momentan la Shenzhen, iar vineri de la ora 14:00 va disputa meciul decisiv pentru calificarea in semifinalele de la Turneul Campioanelor, contra jucătoarei din Cehia Karolína Plíšková (2 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite