VIDEO Serena Williams, de nerecunoscut: fostul lider mondial s-a făcut de râs la San Jose

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a fost de nerecunoscut în meciul pe care l-a disputat în cadrul turneului de la San Jose. Ea a fost bătută măr de Johanna Konta.

A fost 6-1, 6-0 pentru Johanna Konta în meciul cu Serena Williams, din primul tur de la San Jose. Interesant este că Serena a câştigat primul game, după care britanica a rueşit 12 jocuri la rând.

Disputa fulger dintre Konta şi Serena a durat doar 51 de minute şi a fost cea mai grea înfrângere din cariera americancei la profesionişti. Până la acest meci, mai fuseseră două partide în care Serena Williams a câştigat doar două jocuri (dintre care una cu Halep la Turneul Campioanelor). 

Meciul a avut loc în cadrul turneului Mubadala Silicon Valley, care se dispută de anul acesta la San Jose. 

Pentru ambele jucătoare a fost prima dispută după Wimbledon. Dacă Serena a jucat finala la Londra, Johanna Konta a fost eliminată încă din turul al doilea.

„Poate că azi am fost jucătoarea mai bună, dar e totuşi o mare onoare să fiu pe teren alături de ea“, a declarat Johnanna Konta, după una dintre cele mai mari victorii ale carierei. Ea va juca ăentru un loc în sferturi împotriva unei alte americance, Sofia Kenin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite