Senzaţional! Magic! Ireal! FC Barcelona, calificare incredibilă în sferturile Ligii Campionilor. Scor de maidan cu PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona a reuşit o calificare de senzaţie în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seară, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în faţa formaţiei Paris Saint-Germain, care câştigase cu 4-0 în turul optimilor.

FC Barcelona a trecut, miercuri, de Paris Saint-Germain, scor 6-1, pentru catalanii marcând Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalty), Neymar '88, '90+1 (penalty) şi Sergi Roberto '90+5, în timp ce pentru parizieni a punctat Cavani '62.

Potrivit presei internaţionale, FC Barcelona a reuşit o performanţă istorică în Liga Campionilor, după ce a reuşit să revină de 0-4 în tur. Catalanii sunt în sferturile Ligii Campionilor pentru al zecelea an consecutiv.

Tot miercuri s-a calificat în sferturi şi Borussia, care a învins, scor 4-0, pe teren propriu, echipa Benfica Lisabona a marcat Aubameyang '4, '61 şi '85  şi Pulisic '59.

În tur, Benfica a învins, scor 1-0.

Marţi, formaţiile Bayern Munchen şi Real Madrid s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au învins, în manşa secundă a optimilor competiţiei, echipele Arsenal Londra şi Napoli cu scoruri similare cu cele din tur: 5-1, respectiv 3-1. Ambele învingătoare au revenit după ce au fost conduse cu 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite