Atentat fotbalistic la Londra: nemţii au distrus un simbol al Angliei. Scor devastator în Arsenal - Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arsene Wenger
Arsene Wenger

Meciul serii în optimile Ligii Campionilor ar fi trebuit să fie Napoli - Real Madrid. Treptat însă, având în vedere rezultatul care lua amploare pe „Emirates Stadium“, fanii din faţa televizoarelor au început să urmărească cealaltă partidă.

Arsene Wenger n-ar trebui să plece de la Arsenal la finalul sezonului, aşa cum se aude tot mai clar, ci ar trebui să iasă la pensie!

Faptul că Arsenal a ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor după o „dublă“ cu Bayern Munchen nu e vreo tragedie. E o tragedie, în schimb, modul în care una dintre echipele emblematice ale Angliei a fost, pur şi simplu, umilită de nemţi în două manşe. După 1-5 în tur, la Munchen, Wenger n-a învăţat nimic. Aşa a şi „reuşit“ performanţa de a pierde şi returul cu acelaşi scor, de această dată pe teren propriu!

Arsenal a deschis scorul pe „Emirates Stadium“ şi a condus la pauză, însă „repriza antrenorilor“ a arătat cât de depăşit e omul de pe banca „tunarilor“ în comparaţie cu omologul său de la Bayern, Carlo Ancelotti. 

La reluare, Arsenal s-a transformat, pur şi simplu, în sacul de box al oaspeţilor, iar după ce Koscielny a fost eliminat pentru două „galbene“ (53, 54), meciul a devenit un coşmar pentru londonezi. Bayern a marcat de cinci ori, între minutele 55 şi 85 şi a obţinut o calificare lejeră cu scorul general de 10-2 în sferturile Ligii Campionilor.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Liga Campionilor, optimi

Arsenal - Bayern Munchen 1-5 (1-5 în tur)

Walcott 20 / Lewandowski 55-penalty, Robben 68, Douglas Costa 78, Vidal 80, 85

Napoli - Real Madrid 1-3 (1-3 în tur)

Mertens 24 / Sergio Ramos 51, 57, Morata 90+1

*La Napoli, Vlad Chiricheş n-a fost în lot.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite