Selfie cu Tata Puiu. Iordănescu s-a pozat cu echipa pentru o cauză umanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordănescu s-a pozat alături de jucătorii săi
Iordănescu s-a pozat alături de jucătorii săi

Jucătorii reprezentatativei României care au câştigat sâmbătă, 14 februarie, un joc amical contra selecţionatei Republicii Moldova şi-au făcut în vestiar un selfie în scop caritabil.

Ei s-au alăturat, astfel, campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, care strânge fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Institutul Fundeni din Bucureşti.

Fotbaliştii i-au provocat pe toţii suporterii ”tricolorilor” să le urmeze gestul, să-şi facă un selfie pe care să-l distribuie pe reţelele de socializare, să-i ajute pe copiii bolnavi şi să-i îndemne şi pe alţi prieteni să facă acelaşi lucru. De asemenea, au fost provocaţi să se alăture campaniei umanitare şi fotbalişti de la Echipa Naţională care nu au fost prezenţi la acţiunea din Antalya: Ciprian Marica, Alexandru Maxim şi Florin Gardoş.

Toţi banii strânşi în urma campaniei #SelfieForLife, derulată în perioada 19 ianuarie – 12 aprilie 2015 vor fi donaţi copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Institutul Fundeni din Bucureşti.

Jucătorii Naţionalei s-au alăturat, astfel, Simonei Halep, echipei Steaua Bucureşti, Andreei Marin, lui Sandu Lungu, Cristian Spetcu, artiştilor Alexandra Ungureanu,  Xonia, Doru Todoruţ şi Ruxandrei Pitulice, dar şi miilor de oameni care au acceptat provocarea Fight for Life Charity.

“Suntem onoraţi şi mândri când vedem câţi oameni s-au alăturat demersului nostru de stângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Echipa Naţională de Fotbal este unul dintre cele mai importante branduri româneşti şi are enorm de mulţi susţinători, pe care îi invităm să adere la Campania Selfie for Life”,  a declarat Otilia Caloian, Vicepreşedinte la Fight For Life Charity.

Paşii campaniei #SelfieForLife sunt:
1. Fă-ţi un selfie amuzant care să-l facă să râdă pe un copil bolnav de cancer. Distribuie-l pe Facebook, Twitter sau Instagram, împreună cu afişul campaniei şi adaugă hashtag-ul #SelfieForLife
2. Fă o donaţie către Fight for Life Charity
3. Provoacă să facă acelaşi lucru pe încă cel puţin trei prieteni

“Fight for life Charity” este o organizaţie umanitară non-profit, non-guvernamentală, înfiinţată din necesitatea şi dorinţa de a le acorda oamenilor nevoiaşi şansa la o viaţă mai bună.

Contact: Otilia Caloian – Coordonator proiect – 0740.237.968

Donaţiile se pot face direct, pe site-ul www.fightforlife.ro, sau în următoarele conturi:
Cont in LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000 , deschis la Piraeus Bank
Cont in LEI: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank
Cont in EURO: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank
Cont in USD: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank

Cod SWIFT: INGBROBUBody

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite