Scrisoare tulburătoare a fotbalistului care a ratat penaltyul decisiv în finala Ligii Campionilor către fanii echipei. Răspunsul acestora a fost pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Juanfran trăieşte o adevărată dramă după ce a ratat penaltyul care a trimis Liga campionilor în curtea rivalei Real Madrid.

Juanfran a trimis o scrisoare emoţionată pentru fanii lui Atletico Madrid: "Am cerut clubului să primesc şansa de a mă adresa vouă prin intermediul acestei scrisori pentru a vă spune tot ce simt. Nu voi uita niciodată dovezile voastre de afecţiune atunci cînd am venit pentru a-mi cere scuze. Mi-am văzut lacrimile reflectate pe obrajii a mii de fani ai lui Atleti care se aflau în acea parte a stadionului. Mi-a alinat puţin tristeţea pe care o simţeam în acele momente. La fel cum m-a ajutat sprijinul pe care l-am primit de la colegi, antrenori şi toţi cei care formează această mare familie.
De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru că aţi crezut mereu în noi şi, înainte de toate, că aţi demonstrat că a fi fanul lui Atleti este ceva special şi că inimile noastre bat mai repede decît ale celorlalţi", a scris internaţionalul spaniol, făcând şi o promisiune:

"În urmă cu doi ani v-am promis că ne vom califica din nou într-o finală, acum vă promit ca va veni ziua cînd Gabi, căpitanul nostru, va ridica trofeul Ligii Campionilor deasupra capului şi vom sărbătorii toţi în piaţa Neptun”

La scurt timp fani i-au răspuns fotbalistului, printr-o altă scrisoare: 

"Dacă azi aş putea vorbi cu tine, Juanfran, ţi-aş cere iertare cu aceeaşi profunzime a sentimentelor cu care tu ne-ai cerut iertare pe San Siro. Şi ţi-aş cere iertare pentru că nu te-am aplaudat pentru fiecare metru pe care l-ai alergat în tricoul ăsta.

Ţi-aş cere iertare pentru că n-am simţit fiecare lovitură pe care ai primit-o, şi ţi-aş cere iertare pentru fiecare picătură de sudoare pe care ai vărsat-o.
Ţi-aş cere iertare pentru că ai ratat un penalty, dar niciodată nu ai greşit faţă de noi.
Noi, fanii lui Atletico, îţi suntem recunoscători, iar azi, cu un profund regret, fără să-mi ascund lacrimile, azi nu simt furie, ci o tristeţe amară, foarte, dar foarte profundă, pentru bucuria furată din ochii copilului meu, din ochii tuturor prietenilor mei care ţin cu Atleti, ai întregii familii din care face parte această echipă.
Azi, în ziua aceasta atât de dură, vreau să-ţi cer scuze şi să-ţi mulţumesc ţie şi întregii echipe pentru că m-aţi făcut să cred şi pentru că există mereu un mâine şi, parafrazând mottoul nostru, niciodată nu voi înceta să cred cât timp sunt mândru de jucătorii noştri.
Şi-ţi spun toate astea, Juanfran, cu lacrimi în ochi, pentru că sunt complet devastat"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite