Rusia - România 6-0: brazilienii deghizaţi în ruşi ne-au scos futsalul din cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au părăsit Campionatul European în sferturi după un meci fără istoric în care o echipă cu vedete importate din America de Sud a defilat spre calificare.

Aflată la a treia participare la Campionatul European de fotbal în sală, România n-a reuşit să-şi îmbunătăţească cea mai bună performanţă: accederea în sferturi. Din nou, tricolorii au părăsit competiţia în aceeaşi fază, după un 0-6 sec în faţa Rusiei. Diferenţa a fost făcută de brazilienii naturalizaţi din echipa ruşilor, Robinho şi Eder Lima, care împreună au înscris de patru ori.

S-au respectat astfel calculele hărtiei, în condiţiile în care Rusia are un titlu european la futsal, plus trei locuri 2. România a disputat trei meciuri la Campionatul European din acest an: în grupe, în primul meci, a învins ţara gazdă, Belgia, scor 6-1. Apoi, a pierdut în faţa Ucrainei, scor 0-1, dar a ieşit din grupă, datorită succesului cu Belgia. 

În celălalt meci din sferturi, Portugalia a trecut de Ucraina cu 2-1. Marţi, în alte două partide, Italia va întâlni Croaţia, iar Slovenia va juca împotriva Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite