Românii domină Turneul Campionilor: Tecău şi Rojer şi-au confirmat statutul de favoriţi. Cât valorează victoria lor de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii de la Wimbledon au avut un start aproape perfect la Londra şi au arătat, încă o dată, că au potenţialul necesar pentru a triumfa la ultima competiţie a sezonului în circuitul ATP.

După ce Mergea (14 ATP la dublu) şi Bopanna (12 ATP la dublu) au spulberat perechea numărul 1 în lume, formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, astăzi, cuplul Horia Tecău (5 ATP la dublu) – Jean-Julien Rojer (6 ATP la dublu) a confirmat că poate profita de forma mai slabă a fraţilor Bryan pentru a da lovitura la Londra.

Favoriţii numărul 2 au trecut, fără probleme, de Mactin Matkowski (16 ATP la dublu) – Nenad Zimonjici (15 ATP la dublu), scor 6-2, 6-4. A fost primul meci din Grupa Fleming / McEnroe, iar rezultatul s-a decis după o oră şi nouă minute de joc. Diseară, de la ora 20.00, Ivan Dodig – Marcelo Melo şi Pierre-Hugues Herbert - Nicolas Mahut se vor înfrunta în celălalt meci din grupă.

Pe lângă bonusul de participare, de 155.000 de dolari, Tecău şi Rojer vor mai încasa 155.000 de dolari pentru victoria de astăzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite