Româncele au provocat surpriza weekend-ului în handbalul european: CSM, rezultat fantastic cu Buducnost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României a fost învinsă, săptămâna trecută, acasă, de formaţia din Podgorica, deţinătoarea Ligii Campionilor. Duminică, toată lumea a crezut că Oana Manea şi colegele ei vor fi victime sigure la Muntenegru, însă n-a fost deloc aşa.

După eşecul categoric de acasă cu Buducnost (22-28), CSM Bucureşti s-a deplasat la Podgorica pentru un meci din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Iar româncele au avut parte de un drum cu peripeţii.

Din cauza ceţii, zborul lor a fost anulat sâmbătă, aşa că deplasarea la Muntenegru s-a făcut, duminică, în ziua partidei! Oboseala nu s-a văzut deloc în jocul elevelor lui Kim Rasmussen. Oana Manea şi colegele ei au condus, aproape în permanenţă, pe terenul campioanei Europei! A fost 13-12 la pauză, iar în partea secundă, în minutul 42, tabela arăta un incredibil 20-17 pentru CSM Bucureşti!

A urmat însă o perioadă de 11 minute în care româncele n-au mai înscris, iar scorul a devenit 20-20, în minutul 53! Gazdele au preluat chiar conducerea, 21-20, iar, într-un final, CSM Bucureşti a reuşit un gol, abia în minutul 57: 21-21!

Finalul a fost halucinant: CSM s-a distanţat la 23-22, Buducnost a egalat, apoi a marcat pentru 24-23! Golul a fost însă anulat, spre furia sălii, pe motiv că, înainte de a scăpa Buducnost pe contraatac şi a înscrie, antrenorul româncelor ceruse time-out. După lungi parlamentări între observator şi arbitru, golul de 24-23 pentru gazde a fost anulat, balonul le-a revenit celor de la CSM, iar partida s-a terminat egal: 23-23.

Grupa D

1. Buducnost 7p
2. CSM Bucureşti 5p
3. IK Savehof 4p
4. Lublin 0p

După remiza de la Podgorica, CSM Bucureşti şi-a asigurat prezenţa în a doua fază a grupelor, cu două meciuri înainte de finalul primei faze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite