Reghecampf a luat foc după ce a auzit dezvăluirile lui Cornel Dinu. Antrenorul Stelei îi pregăteşte o surpriză administratorului delegat al lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Cornel Dinu a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf ar fi primit bani pentru a „trânti” un meci pe când juca în Bundesliga, actualul antrenor al Stelei nu a digerat declaraţiile administratorului delegat al lui Dinamo, căruia îi pregăteşte o surpriză neplăcută.

Reghecampf îi plânge de milă lui Cornel Dinu, despre care spune că nu va avea bani să plătească daunele pe care i le va solicita în instanţă. „Avocatul nostru o să trimită o scrisoare către clubul Dinamo şi o să fac şi o plângere împotriva acestui om şi nu ştiu dacă o să aibă de unde să plătească. Dar nu vreau să îl mai jignesc, pentru că nu am pe cine. Dacă ar fi să îl jignesc, am foarte multe lucruri despre el, dar vreau să rămân cu imaginea unui om care a fost un mare fotbalist şi atât. A spus cineva la o emisiune că la cât latră Cornel Dinu ar trebui să turbăm cu toţii. De multe ori îmi vine să râd pentru că nu îi înţeleg pe aceşti oameni, de unde au atâta răutate şi nu ştiu de unde au atâta imaginaţie”, a spus Reghecampf la GSP TV.

Mai mult decât atât, antrenorul Stelei se îndoieşete de veridicitatea declaraţiilor oficialului dinamovist, pe care le consideră lipsite de sens. „Nu vorbesc foarte multe lucruri despre acest om, pentru că îl respect foarte mult pe domnul Badea, pe cei care investesc la Dinamo, pentru că îi cunosc personal. Niciodată nu o să-mi permit să jignesc pe cineva de la Dinamo, dar văd că aceşti monştri sacri din fotbalul românesc nu au niciun fel de respect şi niciun fel de bun simţ. Dacă ai anumite lucruri concrete, spune-le concret, dar nu arunci când ai stat la bar de noapte sau la restaurant când erai mort de beat şi aveai o discuţie. Ce să înţeleg de la Cornel Dinu, că era şeful mafiei pariurilor? El ce era, Mafalda? Se vede vreun mare mafiot? Eu cu Cornel Dinu nu am vorbit niciodată la telefon. Ce credibilitate are?”, a mai spus Reghecampf.   

Reacţia lui Reghecampf a venit pe fondul declaraţiilor făcute de Cornel Dinu despre actualul antrenor al Stelei, pe care l-a incriminat că ar fi participat la trucarea unui meci în Budesliga în perioada când juca la Energie Cottbus. Surprinzător a fost momentul în care oficialul dinamovist a dezvăluit că l-a scăpat pe Reghecampf din mâna mafiei sârbeşti, care voia să-l linşeze pe soţul Ana Mariei Prodan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite