„Reghe“ tot nu vrea să joace cu Astra: de ce se plânge antrenorul Stelei cu trei zile înaintea unui meci capital pentru locul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul campioanei a lansat un nou apel disperat, spunând că ultimele jocuri din acest an ar trebui să fie reprogramate pentru 2014.

LPF a anunţat că nu va amâna niciun meci, însă Laurenţiu Reghecampf a solicitat, din nou, să nu joace „dubla“ cu Astra (18 şi 21 decembrie) în 2013. „Am vrea să se amâne meciurile, pentru că nu avem unde să ne antrenăm. Terenurile sunt îngheţate, e foarte greu să faci un program de antrenament, nu sunt condiţii. Totuşi, dacă vom juca împotriva Astrei, sper să avem mulţi fani în tribune“, a declarat tehnicianul.

Bat Steaua şi îşi aleg singuri primele

De partea cealaltă, patronul giurgiuvenilor n-a fost mulţumit de echipă în partida cu Viitorul. „Jucătorii cred că dacă intră pe teren, golurile vin de la sine, ceea ce nu se întâmplă “, a spus Ioan Niculae. Acesta a dezvăluit cum îşi va recompensa fotbaliştii, dacă aceştia vor învinge Steaua: „Primele le discutăm democratic, în vestiar. În funcţie de cum vor juca, să se gândească bine căpitanul şi ceilalţi ce primă vor solicita“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite