Real Madrid - Athletic Bilbao: 3-1. Real a jucat la oră de matineu pentru a putea fi văzută de fanii din estul Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo (centru) a marcat pentru prima dată sezonul acesta FOTO Reuters
Cristiano Ronaldo (centru) a marcat pentru prima dată sezonul acesta FOTO Reuters

Real Madrid a învins duminică Athletic Bilbao, într-un meci disputat pe teren propriu şi încheiat cu 3-1. Carlo Ancelotti a bifat, astfel, a treia victorie consecutivă la „cârma“ grupării de pe Santiago Bernabéu. Partida s-a jucat de la ora 13.00, pentru a putea fi vizionată la ore decente de telespectatorii din estul Asiei.

Pentru victoria lui Real Madrid şi-au trecut numele pe tabelă Isco Alarcón (26', 45+1') şi Cristiano Ronaldo (73'), acesta din urmă înscriind primul său gol din ediţia actuală a campionatului Primera División. Pentru Athletic Bilbao, golul de onoare a fost marcat de Ibai (80').

Isco a fost cea mai strălucitoare achiziţie a lui Real din această vară, fotbalist achiziţionat la începutul lunii iulie contra sumei de 30 de milioane de euro. În vârstă de 21 de ani, spaniolul va evolua pe Santiago Bernabéu cel puţin în următoarele cinci sezoane. „Am venit la cel mai mare club din lume şi îmi doresc să am succes aici. E o provocare să-mi câştig locul de titular, va fi complicat dar dacă nu credeam că o pot face, nu aş fi venit. Am capacitatea de a mă adapta, de a evolua pe mai multe posturi. Vreau să triumf şi sper să reuşesc asta. Am avut multe oferte de la echipe mari din Europa, dar am ales Real Madrid, aici am dorit mereu să joc. Pellegrini mă dorea la City, printre alţii, dar când am aflat de oferta Realului nu m-a mai interesat nimic altceva. E cel mai mare club din lume. Nu m-am gândit de două ori să vin aici“, a fost declaraţia lui Isco odată cu instalarea sa la Real. 

Echipe


Real Madrid : Diego Lopez, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Modric, di Maria, Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Athletic Bilbao: Iago, Iraola, Gurpegi, Laporte, Belenziaga, Iturraspe, Mikel Riko, Susaeta, Benat, Muniain, Aduriz. Antrenor: Ernesto Valverde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite