Răzvan Marin, super gol în Serie A! Ce a declarat românul după prima sa reuşită în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marin

Mijlocaşul Răzvan Marin a marcat, duminică, primul său gol în Serie A, în meciul pe care echipa lui, Cagliari, l-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), în deplasare, cu Verona, în etapa a 10-a.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 21, prin Zaccagni, iar Marin, care a fost titular, a egalat, în minutul 48. Românul a primit mingea la 35 de metri de poartă, a pătruns printre 5 fundaşi şi a înscris cu un şut din cădere.

La finalul mecilui, Răzvan Marin a declarat, la Sky Sport, că este foarte bucuros pentru primul gol înscris de când a fost împrumutat de Ajax la Cagliari. “Sunt foarte bucuros pentru primul meu gol şi pentru echipă. Am făcut un meci mare şi trebuie să continuăm la fel. Poziţia mea pe teren? Mă simt foarte bine atât ca mijlocaş, cât şi ca playmaker, în faţa apărării. Oricum, sunt la dispoziţia antrenorului, joc unde mă pune el”, a spus Marin, citat de news.ro.

Antrenorul oaspeţilor, Eusebio Di Francesco, a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului. ”A reuşit un joc foarte bun. El s-a schimbat mult, joacă cu mai multă intensitate şi exact asta vreau să văd din partea lui”, a declarat tehnicianul.

În afara reuşitei din partida cu Verona, de la venirea sa a Cagliari, mijlocaşul român mai are o pasă de gol. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite