„Prinţ“, dar indolent: Mircea Rednic îl face praf pe Adrian Cristea şi anunţă noua ţintă a celor de la Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Puriul“ a transferat doi români, în iarnă, însă nici unul dintre ei nu s-a impus în campionatul belgian. Tehnicianul de 51 de ani explică motivele.

Standard Liege merge excelent în playoff-ul campionatului belgian, e la un punct de liderul Anderlecht – formaţia din Bruxelles are un meci mai puţin – însă singurul român care a contribuit la seria impresionantă a echipei e antrenorul Mircea Rednic.

În schimb, George Ţucudean şi Adrian Cristea, fotbalişti aduşi în iarnă, au ajuns rezerve la Standard.  În ultima etapă, în victoria cu Genk, scor 3-0, nici unul dintre ei n-a prins nici măcar lotul de 18.

Ce spune Rednic?

„Din păcate, Cristea e depăşit de ritmul de aici, nu a fost niciodată agresiv, dar nu s-a adaptat aici. Îmi pare rău. Ţucudean are şi ghinion, fiindcă cei mai buni jucători ai noştri sunt cei trei atacanţi, adică fotbaliştii cu care el se luptă pentru un loc în echipă“, a explicat Mircea Rednic la Digi Sport.

Tehnicianul visează cu ochii deschişi, după ce a fost adus la Standard, când echipa era mai aproape de retrogradare decât de locul 1.

„Am luat 10 puncte din 12 cu primele patru clasate. Mă gândesc la titlu. Obiectivul nostru e calificarea într-o cupă europeană, să terminăm între primele trei. Dacă vom câştiga şi sîmbătă ar fi păcat să nu ne gândim la titlu. E şansa noastră, mică, dar există“, a adăugat „Puriul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite