Primul mesaj public al Mariei Şarapova, după ce a fost depistată pozitiv la antidoping. La ce visează rusoaica acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Sarapova la Singapore FOTO AP

Maria Şarapova a stârnit scandalul începutului de an, fiind depistată pozitiv la un control antidoping desfăşurat după Australian Open.

Rusoaica de 28 de ani a fost suspendată provizoriu de Federaţia Internaţională şi trebuie să aştepte verdictul final în privinţa ei. Şarapova a mărturisit că vrea să joace din nou tenis şi a postat pe facebook primul mesaj în noua postură. 

"M-am trezit ieri dimineaţă şi am găsit multe mesaje pline de dragoste şi compasiune. Primul email pe care l-am deschis a fost de la cel mai bun prieten al meu. E genul de persoană care te face să râzi sau să plângi cu un singur cuvânt şi am petrecut întreaga zi vorbind la telefon cu el, pentru că vroia să ştie cum mă simt.

De obicei iubesc dimineţile. O zi nouă, un nou început. Azi nu a fost o zi obişnuită. Nu aveam altceva în cap la 6 dimineaţa decât că sunt determinată să joc tenis din nou şi sper să am şansa să o fac. Mi-aş fi dorit să nu fiu nevoită să trec prin asta, dar trebuie să o fac şi o voi face.

În acest moment sunt atât de mândră că vă pot numi fanii mei. La nici câteva ore după anunţ, mi-aţi arătat susţinere şi loialitate, cuvinte pe care m-aş aştepta să le aud atunci când cineva e în vârf. Voiam să vă spun că vorbele voastre minunate mi-au pus un zâmbet pe chip. Vreau să joc din nou şi sper că voi primi această şansă", a scris rusoaica.

Ilie Năstase se dezice de România. "Mă duc la Federaţia Internaţională să cer asta!"

[<a href="//storify.com/Alinavasile/maria-sarapova-a-picat-un-test-antidoping" target="_blank">View the story "Maria Şarapova a picat un test antidoping" on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite