Prietenii lui Michael Schumacher cer socoteală familiei: „Vrem adevărul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher FOTO AFP
Michael Schumacher FOTO AFP

Willi Weber e omul care a stat în spatele succeselor lui Michael Schumacher, asigurându-i contracte publicitare bănoase din postura de manager al septuplului campion mondial de Formula 1.

"Fanii lui Michael ar fi mult mai fericiţi dacă ar afla adevărul despre sănătatea acestuia. Ar fi important şi pentru toţi oamenii care au lucrat atâţia ani cu el. Cu siguranţă, toată lumea ar înţelege situaţia mai bine", a spus Weber.

Ziarul englez Express scrie că soţia lui Schumacher, Corinna, a impus discreţie totală şi le-a interzis angajaţilor să scoată un cuvânt despre ce se întâmplă la reşedinţa familiei din Elveţia, situată în apropierea lacului Geneva, ceea ce l-a înfuriat şi pe Willi Weber.

Ultimele ştiri despre starea lui Schumi

Citând surse din interiorul echipei medicale a lui Michael Schumacher, ziarul englez Express a adus noi detalii în legătură cu starea de sănătate a septuplului campion mondial în Formula 1. Conform acestor surse, "Schumacher face progrese dureros de mici şi nu se vede niciun miracol la orizont".

Michael Schumacher e îngrijit de o echipă formată din 15 doctori aflaţi în permanent contact cu francezul Jean-Francois Payen, chirirgul care l-a operat pe Schumi la Grenoble.

"Ceea ce torturează publicul şi familia este acelaşi lucru - se fac progrese mici şi nimic nu e sigur. Dacă ne uităm înapoi la accidentele suferite la cap, vom vedea că recuperarea s-a întins tot timpul pe durate mari, de câţiva ani", spune neuochirurgul Peter Hamlyn, specialist în accidentările sportivilor la cap.

Aproape 26 de luni de la accident

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul de o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citeşte şi:

FOTO Tenismene de top în pictoriale sexy. Ce crede Simona Halep despre o posibilă apariţie „incendiară“

Ce se întâmplă cu Andreea Mitu? E fericită şi energică pe Facebook, dar n-a câştigat niciun set în 2016

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite