Preţuri între 150 şi 1.050 de lei la abonamente pentru meciurile din grupa Eurobasket 2017 care se joacă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Baschet, organizator al EUROBASKET 2017 în România, anunţă că începând de astăzi sunt disponibile bilete la meciurile ce se vor disputa la Cluj în cadrul EUROBASKET 2017, acesta urmând să fie cel mai mare eveniment sportiv din România.

Biletele se pot cumpăra de astăzi pe www.eurobasket2017tickets.ro sub formă de abonamente la cele 5 meciuri ale României sau la toate cele 15 meciuri ale giganţilor Europei ce se vor disputa la Cluj-Napoca şi beneficiază de reduceri semnificative de preţ, de până la 45%, până pe 22 noiembrie. Abonamentul”Follow My Team” la cele 5 meciuri ale României oferă 40% reducere faţă de preţul de listă al unui meci individual, fiind disponibil la preţuri pornind de la 150 lei la 600 lei,în funcţie de categorie. Abonamentul complet la toate cele 15 meciuri ce se vor juca la Cluj-Napoca, “Tournament Pass”, oferă 45% reducere, cu preţuri începând de la 265 lei. 

Primele persoane care şi-au cumpărat astăzi bilete la meciurile României au fost Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca, tenismenul Horia Tecău, câştigător de Grand Slam şi simbol al performanţei în sportul românesc şi membrii formaţiei Holograf - Tino Furtună şi Edi Petroşel, pentru a transmite public un mesaj de susţinere a echipei României. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite