Planul de fuziune a celor două echipe din Craiova: Adrian Mititelu a primit o ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova - oraşul cu două echipe în eşalonul secund FOTO Cosmin Iftode
Craiova - oraşul cu două echipe în eşalonul secund FOTO Cosmin Iftode

CS Universitatea Craiova i-a propus lui Adrian Mititelu, prin vocea unuia dintre finanţatori, Adrian Andrici, suma de un milion de euro şi o cotă de 20% din acţiunile unei eventuale viitoare echipe rezultate din fuziunea celor două cluburi.

Oferta a fost făcută printr-o scrisoare deschisă, adresată lui Adrian Mititelu: „Vă oferim 20% din acţiunile clubului CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada imediat următoare. De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat şi pentru a oferi clubului liniştea de care are nevoie pentru a face performanţă, aşa cum cu toţii ne dorim. 

FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, pierde imnul făcut de Adrian Păunescu

Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, având, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), sumă care nu poate fi recuperată prin niciun plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei. În aceste condiţii, oferta noastră ni se pare mai mult decât corectă. Aşteptăm o reacţie din partea dumneavoastră până cel târziu la data de 1 decembrie 2013“.
În acest moment, ambele echipe ale oraşului Craiova evolează în eşalonul secund şi conducerile lor se află în conflict, gruparea spriinită de primărie fiind şi cea care se bucură de susţinerea mai multor glorii ale oltenilor.

Rapid şi CS Universitatea Craiova au obţinut victorii la limită în Liga a II-a. Rezultatele complete şi clasamentele

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite