Petrolul, alungată de pe "Ilie Oană". Liga I e Liga echipelor fără casă. Jumătate din meciurile etapei se joacă printre străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul nu mai are dreptul de a juca pe stadionul "Ilie Oană", din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului  la societatea care administrează stadionul.

Datoriile de aproape 500.000 de euro ar putea sa ii trimita pe ploiesteni la Buzau, Brasov sau Chiajna. Si asta chiar de la meciul de vineri cu CFR Cluj. Petrolul plateste o chirie de 13.000 de euro pentru fiecare joc pe care il dispută pe arena Ilie Oana, inaugurată în anul 2011.

Site-ul oficial al Petrolului a postat un comunicat în care menţionează neînţelegerile cu Serviciul de Gospodarire Urbana şi afirmă că rezilierea contractului s-a făcut fără să fie respectată înţelegerea dintre cele două părţi:

"Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti Ploieşti a comunicat. la data de 25.11.2015, rezilierea (desfiinţarea unilaterală cu titlu de sancţiune) tuturor contractelor de închiriere încheiate cu FC Petrolul Ploieşti, începând – în mod paradoxal – cu aceeaşi dată de 25.11.2015, precum şi interzicerea accesului în incinta stadionului „Ilie Oană”. Faţă de cele comunicate astăzi Clubului – respectiv REZILIEREA CONTRACTELOR şi INTERZICEREA ACCESULUI ÎN SPAŢIILE ÎNCHIRIATE, trebuie reţinut că Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti – pe lângă lipsa de condiţionalitate, OBLIGATORIE ORICĂREI SOCIETĂŢI „RESPECTABILE”, întelege să ignore cu bună ştiinţă dispoziţiile Contractului în care aceasta ESTE INCĂ PARTE", a anunţat Petrolul.

De asemenea, Petrolul a mai precizat că a dorit încheierea înţelegerii vechi şi realizarea altui contract cu SGU. Cert este că Petrolul nu va mai putea juca la Ploieşti, iar Liga I devine o competiţie a echipelor care sunt exilate pe alte terenuri. Spre exemplu, numai în etapa care urmează, mai mult d ejumătate din meciuri se dispută pe alte terenuri decât cele ale echipelor gazdă. 

Vineri:

18:00 Pandurii Târgu Jiu - Chiajna / Meciul se joacă la Severin
20:30 Petrolul Ploiesti - CFR Cluj / Meciul s-ar putea juca la Braşov sau Chiajna

Sâmbătă:

18:00 ACS Poli Timisoara - ASA Targu Mures / Se joacă la Timişoara
20:30 Viitorul Constanta - CSU Craiova / Se joacă la Ovidiu

Duminică:
18:00 CSMS Iasi - Botosani / Se joacă la Iaşi
20:30 Steaua - Astra / Se joacă la Piteşti

Luni:
20:30 Voluntari - Dinamo / Se joacă în Ştefan cel Mare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite