Oltchim nu va dispărea: antrenorul Vestergaard a vorbit despre viitorul său şi le-a dat speranţe suporterilor printr-un anunţ optimist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard
Jakob Vestergaard

Mulţi s-au temut că formaţia din Râmnicu Vâlcea se va desfiinţa, din motive financiare, după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor. Lucrurile nu sunt însă atât de dramatice.

După ce preşedintele Petre Berbecaru a spus, ferm, că există un plan de salvare pentru club, acum, la o zi după ce Oltchim a cucerit matematic titlul în România, antrenorul Jakob Vestergaard a dezvăluit şi el ce se va întâmpla la Râmnicu Vâlcea.

„Ne-am propus ca, de acum încolo, să încercăm să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem. Câştigarea Cupei României e foarte importantă pentru noi. Va urma, după aceea, o vacanţă pentru multe dintre fete. Unele vor merge şi la echipele lor naţionale, sper ca apoi să se întoarcă cu forţe proaspete, gata să înceapă noul sezon. Deocamdată nu am vorbit cu cei din conducerea clubului despre viitorul meu aici. Voi face, mai întâi, o evaluare a activităţii mele şi, probabil,  săptămâna viitoare voi avea această întâlnire şi voi avea timp suficient să mă gândesc. Sunt însă convins că Oltchimul va avea o echipă puternică şi în sezonul viitor“, a spus antrenorul danez pentru Digi Sport.

Vestergaard e convins că Oltchim va găsi resurse pentru a fi competitivă şi după despărţirea de nume precum Bulatovici şi Manea. „Jucătoarele din România sunt foarte bune şi ele vor putea duce mai departe echipa. Cluburile din România au multe jucătoare bune, după cum am văzut la Cluj, la Brăila. Adunate, ele vor putea forma o echipă foarte bună care, după părere mea, se va putea descurca“, a adăugat Vestergaard.

„Oltchim e prima mea opţiune“

Întrebat despre viitorul său şi echipa pe care o va pregăti în următoarea stagiune, danezul a răspuns: „Încă nu ştiu ce voi face, aştept să se termine săptămâna acesta şi mai vedem. Am ceva oferte, dar, mai întâi, vreau să ştiu ce se întâmplă aici. Oltchim e prima mea opţiune. Eu vreau ca acest club să continue. E o echipă mare, una de referinţă aici în România, şi ar fi păcat să se desfiinţeze“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite