Ogăraru conturează planul succesului pentru eliminarea lui Chelsea şi calificarea Stelei în sferturile EL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ogăraru, pe vremea când evolua pentru Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
George Ogăraru, pe vremea când evolua pentru Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

George Ogăraru, cel care a sfătuit-o pe Steaua cum să evolueze împotriva unei alte foste echipe a sa, Ajax Amsterdam, conturează acum planul care i-ar duce pe roş-albaştri în sferturile Europa League.

Fostul număr 20 al Stelei este de părere că echipa lui Laurenţiu Reghecampf păstrează şansele unui rezultat onorabil în returul de pe Stamford Bridge: „Chelsea e un adversar extraordinar şi eu sper ca Steaua să meargă pe aceeaşi linie. Dacă vor juca la fel de agresiv şi vor avea aceeaşi dispoziţie la efort, nu au cum să dea greş“, a declarat fundaşul pentru DolceSport.

„Este o atmosferă incredibilă şi este de apreciat ceea ce au reuşit englezii de-a lungul timpului, să menţină această atmosferă la stadion. E o cultură a fotbalului pe care oamenii o respectă. Cu siguranţă că atmosfera aceasta ostilă faţă de antrenor nu este de bun augur şi eu nu pot pregăti în linişte acest meci, sper şi cred că Steaua va profita de aceste lucruri“, a concluzionat Ogăraru.

Steaua a câştigat prima manşă a optimilor Europa League disputată pe Arena Naţională cu scorul de 1-0, după reuşita lui Raul Rusescu din minutul 34. Roş-albaştrii păstrează şanse la calificarea în următoarea fază a competiţie, iar meciul decisiv se va disputa joi, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, Digisport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite